Bestellen en bezorgen – Apotheek Francken – Den Haag

Apotheek Francken

Van Hoytemastraat 25 2596EM Den Haag Tel:070-3244450 Fax:070-3243554

Bestellen en bezorgen

Bestellen van herhaalmedicatie

Wanneer de arts u een herhalingsverstrekking van uw medicatie heeft voorgeschreven, ontvangt u bij aflevering van de medicatie een herhaalreceptbriefje van de apotheek. Op dit briefje staan de nog te herhalen hoeveelheid en periode van verstrekking van het geneesmiddel aangegeven. Bewaart u dit briefje aub. goed. Bij inleveren van het herhaalreceptbriefje kan de apotheek u het geneesmiddel voor een volgende periode verstrekken.

U kunt uw herhaalmedicatie via deze website, de Mijn Medicijnen app®, telefonisch of bij een bezoek aan de apotheek bestellen. Bestellingen per e-mail worden niet door de apotheek geaccepteerd.

Wij willen u vriendelijk vragen uw herhaalmedicatie tijdig te bestellen. De verwerking van de bestelling van de herhaalmedicatie neemt doorgaans 1 werkdag in beslag.   

In verband met de beperkte personele bezetting op zaterdag, verzoeken wij u op die dag geen herhaalrecepten voor directe aflevering op zaterdag aan te bieden. Vóór zaterdag bestelde herhaalmedicatie kan wel op zaterdag afgehaald worden.

Bezorgen

De apotheek heeft professionele bezorgers in dienst, die uw medicijnen, hulpmiddelen of andere apotheekartikelen vertrouwd en kosteloos bij u thuisbezorgen, wanneer u slecht ter been bent, niet van huis kunt vanwege ziekte of andere huiselijke omstandigheden of wanneer uw bestelling te groot of te zwaar is.

De apotheek bezorgt van maandag tot en met vrijdag. In het weekend en op feestdagen vinden geen bezorgingen plaats.

Het is niet mogelijk voor de apotheek om een exacte bezorgtijd aan te geven, maar wel of een bezorging in de ochtend of middag zal plaatsvinden.

Om onnodige bezorgritten te voorkomen, willen wij u vragen om contact met de apotheek op te nemen als u een bezorging verwacht, maar op een bepaalde dag of een gedeelte van de dag niet thuis bent.

Spoedbezorgingen worden door de behandelaar aangevraagd en met voorrang door de apotheek verwerkt.